Persoonlijk

 

 

 

 

 

Waar ik sinds 2001 voor sta

Hayke van Dommelen is al lang niet meer alleen HaykeKookt.  Steeds vaker wordt mijn hulp en ervaring ingeroepen bij andere zaken. En dat is niet zo gek als je een korte terugblik doet.

Een eeuwigheid geleden in de IT begonnen en daar al snel de commerciële kant gevonden. Mijn bloed is commercieel! Rond 1993 maakte ik de voor mij logische overstap naar detachering van Telecompersoneel. Als regiomanager van een grote landelijke onderneming had ik, samen met mijn team natuurlijk, bijna 200 mensen aan het werk. 80% Hiervan door mijzelf aangenomen. Dus mijn inzicht en ervaring in het interviewen van mensen is groot. Daarnaast is juridische kennis een belangrijk aspect van dit werk. Los van de levenservaring die iedereen in zijn of haar leven opdoet natuurlijk.

In de tijd dat ik HaykeKookt startte was ik in Amsterdam aan het werk als Human Resource Manager en de overstap naar de horeca is voor mij niet meer dan logisch geweest. Voor mensen zorgen is voor mij altijd de key-taak van mijn werk geweest. Of het nu de invullen van een PC-project was, het invullen van een vacature met de juiste medewerker of het werven van de juiste mensen voor diverse projecten. Het is zorgen. En dat werd het met HaykeKookt ook. En dat is het voor jou ook. Ons werk bestaat voor het grootste deel uit het luisteren naar en vertalen van de wensen van je gasten of medewerkers, en dit omzetten naar een prettige en liefst langdurige verbintenis. Dat je wat voor elkaar overhebt. Dat, daar draait het om. Voor jou maar ook voor die medewerker.

Zo help ik ook regelmatig mensen die dat zelf niet kunnen met het schrijven van ‘lastige’ brieven, het zorgen voor betalingsregelingen, het voorkomen dat ze verder in de problemen komen. Ik ga mee naar ‘moeilijke’ gesprekken en haal voor hen die niet zo mondig zijn de angel uit het probleem. Het zal je verbazen hoeveel mensen ‘die envelop’ maar niet open maken en daarmee het probleem helaas vergroten. Voor hen doe ik dat gratis omdat de wereld voor die mensen al moeilijk genoeg is. En voor mij is het een peulenschil.

Mijn ervaring, jouw voordeel

HaykeKookt verzorgt sinds 2002 exclusieve catering op locatie en mijn werkzaamheden op dat gebied bestaan tegenwoordig vooral uit de verzorging van luxe lunches en diners voor mijn terugkerende relaties. Er zijn veel nieuwe marktbestormers gekomen en ook vele weer gegaan maar ik heb mijn vaste clientèle en daar ben ik trots op en daar sta ik nog steeds voor klaar.

Al met al is de tijd gevlogen en nu is het tijd om mijn ervaring en talenten te combineren tot een product waar jij ook wat aan hebt. Waar je tijdswinst uit haalt, kosten mee bespaart en vooral werkplezier mee genereert. Het kan zo simpel zijn!

Interesse gewekt?

Ik zet mijn ervaring graag voor jou in, bel me.
Het is niet kostbaar en zeker waardevol.

Contact opnemen