HaykeKookt Culinair

 

 

 

HaykeKookt

20 jaar ervaring in het vertalen van uw wensen naar een exclusieve gelegenheid waar uw gasten het nog lang over zullen hebben. Uw gastvrije welkom omlijst door het culinaire welkom bereid door HaykeKookt! Ik bied u een groot aanbod aan culinaire mogelijkheden om uw evenement of gelegenheid aan te vullen. Op uw of een door mij aangeboden locatie.

Ontbijt, lunch of diner verzorg ik op bestaande of pop-up locaties en natuurlijk bij u thuis. Van een eenvoudige maaltijd tussen de vergaderingen in tot en met een uitgebreid 3 tot 8 gangen diner. Elke gelegenheid heeft een eigen karakter wat ik graag vertaal naar passende gerechten en aankleding.

HaykeKookt is ook vast te leggen voor korte of langdurige projecten in binnen- en buitenland, dus mocht u een chef-kok mee willen nemen op uw vakantie of zakelijk bezoek? Ook dat kan!

Zijn hiermee uw zintuigen al geprikkeld? Neem dan contact op om uw wensen te bespreken, ik kom graag vrijblijvend langs voor een inventarisatie.

 

Contact opnemen

Waar ik sinds 2001 voor sta

Ieder seizoen heeft een eigen vers en biologisch aanbod waarmee ik wil werken. Een enorm smakelijk aanbod waarmee uw gasten verrast worden. Mijn standaard is hoog, de gebruikte waar mogelijk biologische ingrediënten komen van de beste leveranciers en ik sta voor de kwaliteit hiervan. Niet zeker over die kwaliteit, of de herkomst van het ingrediënt, dan wordt een gerecht aangepast naar de juiste, door u verwachte standaard.

Dus ik inventariseer niet alleen de te gebruiken locatie, maar ook uw karakter, uw wensen, het seizoen, de gelegenheid en natuurlijk het doel van de gelegenheid.

HaykeKookt staat voor gastvrijheid.
HaykeKookt staat voor organisatie.
HaykeKookt staat voor flexibiliteit.
HaykeKookt staat voor service.
HaykeKookt staat voor kwaliteit.
HaykeKookt staat voor de complimenten voor u na afloop.

Zijn uw zintuigen al geprikkeld?

Neem dan contact op om uw wensen te bespreken, ik kom graag vrijblijvend langs voor een inventarisatie.

Contact opnemen