Wie is HaykeKookt?

Exclusieve Catering HaykeKookt startte in 2002 met Hayke van Dommelen, geboren en getogen in Brabant en woonachtig in Amsterdam. Na jaren van commerciële en leidinggevende functies in de IT werd het tijd om haar passie professioneel te gaan inzetten; koken. De grote ommekeer werd gemaakt.

Vrienden en familie waren al gewend aan exclusieve diners en nu werd het dus voor anderen ook mogelijk Hayke professioneel in te zetten. Haar grote passie werd haar beroep! Exclusieve Catering HaykeKookt was een uniek concept en veel publiciteit en zelfs een dagelijks TV-programma volgden. Mond-tot-Mond reclame van de gasten en Iens en Google deden de rest.

Natuurlijk is de passie van toen meer en meer uitgebreid met kennis. Trainingen, stages en cursussen in binnen- en buitenland maakten de aanwezige basis basis compleet (alhoewel er nog steeds gewerkt wordt aan uitbreiding van deze kennis) maar vooral haar energie en lef maken uw gelegenheid tot een succes. Hayke is een vrouw met groot gevoel voor mensen, inspiratie voor mooie gerechten, smaak voor eten, talent op het gebied van logistiek en organisatie, kennis van kwaliteit en oog voor sfeer. 

Hayke is iemand die houdt van bijzonder maar eerlijk eten. Verse en waar mogelijk biologische ingrediënten zijn de basis voor de mooiste gerechten. HaykeKookt werkt met gerenommeerde leveranciers als de Lindenhoff in Baambrugge en Jan van As Vishandel in Amsterdam. Leveranciers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in werken met respect voor seizoen en dier. 

De basis van Exclusieve Catering HaykeKookt is de klassieke keuken maar er wordt ook, liefst op een exclusieve en chique manier, mediterraan gewerkt. Frans, Italiaans, Spaans, uw verzoeken mogen overal vandaan komen. Als u en uw gasten er maar van kunnen genieten. Hayke is een chef-kok die geniet van de verraste en vrolijke gezichten van de gasten tijdens de maaltijd en de tevredenheid van haar gastheer of gastvrouw erna.

Zij creëert bijzondere gelegenheden èn herinneringen! Kortom, een chef-kok die weet wat organiseren èn genieten is!
Bijzondere Gast:
Sir Roger Moore, voor Altijd James Bond

Natuurlijk zijn al onze gasten bijzonder maar soms springt er iemand uit. Meestal zijn dat de gewone mensen die heel erg aardig zijn, waar perfect mee gecommuniceerd kan worden en mensen die heel gastvrij zijn. Maar soms zijn het mensen die voor iedereen zo bekend dat ze hier geprofileerd mogen worden.

Enige tijd geleden was Sir Roger Moore in Nederland om zijn boek "Voor altijd James Bond" te promoten. Voor die gelegenheid georganiseerd door Meulenhoff Boekerij, en Exclusieve Catering HaykeKookt werd verzocht de hapjes te maken. Ik kan u zeggen, het is best een ervaring om tegenover zo'n icoon te mogen staan. Hij is groot, uiterst grappig en zeer charmant. Zijn speech hoorde ik vanuit de keuken en ik hoorde ook echt de James Bond uit de film. Tis toch bijzonder!

Denkt u nu: "Wat nou James Bond, HaykeKookt voor mij!" Informeer dan bij Exclusieve Catering HaykeKookt!

Foto: Adrie Mouthaan


holycow - Wij (holycow.nl) hadden een nieuwjaarsprijsvraag waarbij men een diner kon winnen van Hayke, dit was de reactie van de winnaar: 'Hayke heeft enorm haar best gedaan. Het was (heel kort) wennen om gast te zijn in je eigen huis maar na het eerste glas bubbels was dat verdwenen en omgeslagen in het behaaglijke gevoel verwend te worden.... meer op Iens.

Margreet03 - Hayke heeft een diner tbv. ons trouwfeest verzorgd (60 pers.) en onlangs een intiem dinertje thuis (11 pers.). Hayke kan niet alleen ongelooflijk goed koken, maar heeft een perfect gevoel voor sfeer en timing. Je hebt met Hayke een zorgeloze voorbereiding en een 100% beleving aan tafel. Een echte vakvrouw en daarnaast een heel leuk mens!

RKlinkert - De verjaardag van mijn vrouw is mede door Hayke en haar team een mooi verrassingsfeest geworden. Zeker voor herhaling vatbaar. De smaak van de diverse gerechten van het Walking Diner waren goed op elkaar afgestemd. Een mooie combinatie van vis en vleesgerechten... meer op Iens.