Wat kost Hayke?

We kunnen allemaal bedenken dat een exclusief etentje thuis net zo duur zal zijn als een goed diner in het restaurant. Exclusiviteit komt met een prijs. Maar de vraag is niet wat het kost, maar wat is het u waard?

Wat is het u waard aan tafel te kunnen blijven zitten, te genieten van het eten en de gesprekken aan tafel en niet steeds op te hoeven staan om ‘op het eten te letten’?

Wat is uw gastvrijheid waard voor anderen? Heel veel dat kunnen we u verzekeren! Het is heel bijzonder om bij iemand thuis uitgenodigd te worden voor een exclusief verzorgde gelegenheid!

Wat is het waard dat de kinderen in hun eigen bed liggen op een tijdstip dat u dat prettig vindt? Natuurlijk hebben ze ook nog mogen helpen en al hun culinaire vragen zijn beantwoord!

Is er een waarde te noemen voor de mogelijkheid om alleen datgene wat u echt lekker vindt op het menu te zetten? Frans, Italiaans, Spaans of Turks, het doet er niet toe, wat u lekker vindt zal Hayke met liefde voor u bereiden. Kaviaar of truffel, boerenkool of appelmoes, alles tegelijk? Het kan!

En wat denkt u van de waarde van de complimentjes achteraf, het lange nagenieten aan tafel en de opgeruimde keuken na afloop? Dat is niet te beschrijven, dat moet u ondervinden!

Feitelijk zijn er genoeg redenen te bedenken waarom HaykeKookt waard is wat het u levert; comfort, gemak, privacy, sfeer en gezelligheid onder genot van een heerlijke, verse en exclusieve maaltijd!
Op zoek naar een bijzondere locatie?

Zoekt u een geweldige locatie voor een vergadering en aansluitend lunch of diner? Een reden voor een feest maar uw huis of tuin is toch net te klein? Wij bieden u diverse bijzondere locaties in het hart van Amsterdam maar ook daarbuiten. We beschikken onder meer in Baambrugge over een fantastische plek, 15 minuten van Amsterdam, vlakbij de Lindenhoff en helemaal in het groen.

Of onze nieuwe studio KookaandeZaan waar het uitzicht u zal grijpen, de keuken u zal doen watertanden en de tafel zal vragen om een lange nazit. Het is aan u of u ons daar voor u laat koken of dat u het helemaal zelf wilt organiseren. Alles voor een goed privé of zakelijk verblijf is aanwezig!

Zij gingen u voor;

"Hayke kookt aan huis, maar ook in je tuin. Wij wilden ons huwelijk vieren met een feestelijke lunch voor 22 gasten in onze volkstuin: buiten bijzonder lekker eten en drinken en zelf nergens meer aan hoeven denken, maar alleen genieten. Dat is helemaal gelukt met HaykeKookt. De logistieke uitdagingen die koken voor zoveel mensen daar in de tuin (geen elektriciteit) meebrengt, werden vrolijk aangegaan en opgelost. Er werd meegedacht van wijnkeuze tot tafelversiering. Tiptop bediening met precies de goede toon. Zalige roze champagne.. Het werd een fantastisch bruiloftsfeest"!  
Marian & Carly