Voor wie, waar en wanneer?

Voor wie?
Het zal u niet verbazen; wij staan voor iedereen klaar. Het mag helemaal over de top en luxe zijn maar het mag ook puur, boers en eenvoudig zijn, zo lang iedereen maar kan en wil genieten! U mag uzelf blijven (doen wij ook) en uw gasten uitnodigen, iedereen is van harte welkom. Of u nu met 6 of met 200 personen bent, wij hebben de ervaring u alles uit handen te nemen en uw wensen om te zetten in een waardevolle belevenis.

Kortom; voor iedereen die de privacy, persoonlijke warmte en comfort van zijn eigen huis of andere locatie verkiest boven de voorspelbaarheid van een restaurant. Voor iedereen die de exclusiviteit, kwaliteit en de persoonlijke zorg van een “Home Cooked Diner” weet te waarderen.

Waar?
Bij KookaandeZaan of een door u aangeboden of ons ingehuurde locatie. Er is echt veel mogelijk bij u thuis maar het is ook mogelijk om een diner te laten verzorgen in een bloemenkas, een paardenstal, een circustent of op de boot. Ja, daarmee hebben we ook ervaring. We hebben afspraken gemaakt met verschillende huurlocaties en kunnen daar de catering verzorgen. Richten een keuken in als er niets voor handen is. Denk daarbij aan musea, kerken en andere monumenten, parken en historische panden. Exclusieve Catering HaykeKookt is gevestigd in Amsterdam en met KookaandeZaan in Koog a/d Zaan maar we werken door heel Nederland en bij gelegenheid ook in België en Frankrijk.

Wanneer?
Elke gelegenheid is een goede gelegenheid! Laten we dat voorop stellen. Wij verzorgen warme en koude, privé en zakelijke lunches, diners, ‘Walking Dinners’, feesten met Finger Food maar ook voor een mooi ontbijt staan we voor u klaar! Natuurlijk is een feest de beste gelegenheid om ons in te schakelen maar er zijn ook andere momenten te bedenken waarop je er liever voor je gasten bent en je minder met het eten wilt bemoeien. Denk aan zakelijke gelegenheden, privé diners met het gezin, een babyshower, je 40ste verjaardag of elke daaraan voorafgaand of op volgend, het Kerstdiner, het bedankje voor het bruidspersoneel of de mensen die met de verbouwing hebben geholpen. Het huwelijksdiner in de boomgaard bij je ouders of op elke andere locatie. Of gewoon omdat je niets te vieren hebt!

Extra aandacht verdient ook een uitvaart. Rond het overlijden van een dierbare wordt men vaak overstelpt met aandacht en warmte maar na de uitvaart moet je toch weer naar huis. Exclusieve Catering HaykeKookt verzorgt graag een lunch of diner voor u en uw dierbaren na het afscheid, weer terug in uw eigen huis. Het moeilijkste moment van de dag waarop vaak een lach en een traan de gesprekken delen. De warme deken van ons eten doet de rest (voor vandaag…).

U ziet, elke gelegenheid is een goede gelegenheid, wij staan altijd met toewijding voor u klaar! Hayke neemt contact met u op of komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.
Liever Laten Bezorgen?

Exclusieve Catering HaykeKookt bezorgt haar bijzondere gerechten ook bij u thuis!

Is uw gelegenheid zo privé dat u liever geen ‘pottenkijkers’ in uw keuken wilt? Wij bereiden alles voor en leveren dat met een nauwkeurige instructie bij u af. U staat per gerecht maximaal 15 minuten in uw keuken om de laatste handelingen te verrichten en de borden op te maken. Helemaal in uw eigen stijl en ritme.

Niemand in uw keuken en alle privacy èn complimenten voor uzelf, niets mis mee toch? Belt u naar Hayke en zij licht het graag toe. Tel.: +31 (0)641486999.
 

 


De Grill Dome BBQ!

Bij KookaandeZaan gebruiken we, als het Hollandse weer het toelaat, graag de BBQ van Grill Dome. Grill Dome is een Amerikaans bedrijf dat al meer dan 20 jaar keramische barbecues ontwikkelt en produceert. De modellen combineren topkwaliteit, gemak en design en zijn gemaakt van zeer hoogwaardig keramiek dat ontwikkeld is door Grill Dome. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van RVS. Ook besteedt Grill Dome veel aandacht aan het design. Met zijn gladde glanzende uiterlijk in 3 prachtige kleuren is Grill Dome een lust voor het oog. 

Grill Dome onderscheidt zich door een aantal belangrijke kenmerken:
>Terapex keramiek: Kan veel heter worden dan ieder ander keramiek en neemt meer vocht op, daardoor blijven de gerechten heerlijk sappig. De firebox kan zelfs temperaturen tot 650 graden aan!
>Grill Dome geeft levenslange fabrieksgarantie op de keramiek tegen breuk als gevolg van normaal gebruik als barbecue.
>RVS: alle metalen onderdelen zijn van Roest Vrij Staal, dus zeer duurzaam.
Grill Dome geeft 20 jaar fabrieksgarantie op het RVS tegen roest.
>Gebakken coating: de buitenkant bestaat uit een coating welke na het aanbrengen wordt gebakken. Elke unit wordt 3 keer gebakken. Door deze productiemethode kunnen er geen haarscheurtjes of barsten ontstaan. Dit in tegenstelling tot het vaak gebruikte glazuur.
>Krachtige RVS scharnier: het zeer sterke RVS scharnier zorgt ervoor dat de zware deksel zeer eenvoudig te openen is.